Innovation PowerHouse, IDArtBuzz 21 juni t/m 1 juli 2018

De uitzonderlijke IDArtBuzz kunstexposities van voorgaande jaren bleken een succes door de combinatie van mooie kunstobjecten, bijzondere locaties en culinaire verrassingen.

Dit jaar hebben we wederom een bijzondere locatie. Het Innovation PowerHouse op Strijp-T is een landmark voor de stad geworden en daarom een fantastische plek om wederom een verrassende expositie te organiseren. De kunst is uitdagend en culinair maken we een wereldreis.

Save the Date

Van 21 juni t/m 1 juli aanstaande zal een geheel nieuwe IDArtBuzz starten. Het belooft een uitdagende kunstexpositie te worden met het thema ZOOM IN – ZOOM OUT -Innovation in the Basics- . Kunstenaars exposeren met kunstobjecten waarbij ze de basis opzoeken en heroverwegen waar innovatie een begin maakt.

‘Werelds’ culinair en zakelijke groepen.

De expositie is vrij te bezoeken en open voor publiek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op maat voor u een geheel verzorgde middag of avond samen te stellen. Uiteraard met een uitgebreide rondleiding door de expositie waarbij een aanvulling met spreker en/of lunch- diner van EAST tot de mogelijkheden behoort.

EAST is een fris en vernieuwend horecaconcept met een sociaal karakter in Eindhoven. EAST staat voor smaken uit het nabije en verre oosten, van Turkije tot aan Maleisië. Het team van migrantenvrouwen brengt kleurrijke culturen, rijke keukens en producten samen tot overheerlijke gerechten in een gepaste ambiance. Hiervoor kunt u contact opnemen met Marieke van den Wildenberg (0614626696).

Graag nodigen wij u uit de IDArtBuzz te komen bezoeken meer informatie vindt u op deze website

Wij hopen u de mogen ontvangen tijdens dit bijzondere ArtEvent