voorgaande exposities

2018 IDArtBuzz - Het Veemgebouw - Strijp-S.

In het Innovation PowerHouse ( IpH) op Strijp-T zal deze zomer een nieuwe edietie van de IDARTBuzz plaats vinden. Het InnovationPowerhouse, voorheen gebouw TR; is de orginele energiecentrale van Phillips uit 1958. Dit icoon van Eindhoven heeft na jaren leegstand weer een nieuwe functie gekregen en daarmee een nieuw leven. Een bedrijfsverzamelgebouw voor de creatieve maak-industrie. Een gebouw waar verschillende innovatieve bedrijven een community vormen, elkaar ontmoeten en elkaar inspireren. De IDArtBuzz opend hier met de expositie Zoom IN | Zoom OUT geven kunstenaars vorm aan de vraagstukken van de toekomst waar de ondernemers van IpH werken aan een oplossing van deze onderwerpen/ vraagstuk.  kortom een boeiende expositie waar kunst de verbinding zoekt met techniek. Een geslaagde expositie waar de bezoekers verrast werden door de sfeervolle indeling van de ruimte en de grote diversiteit in de kunstobjecten.

2018 IDArtBuzz - Het Veemgebouw - Strijp-S.

Op de 8e verdieping van het Veemgebouw op Strijp-S in Eindhoven is in November 2017 wederom een uitdagende kunstexpositie neergezet. Deze IDArtBuzz toonde een grote diversiteit van kunst in de ambiance van het industrieel verleden. De bijzondere locatie, een voormalige opslaghal van Phillips, toonde tijdens de ArtBuzz-dagen een wereld vol contrasten; ‘moderne kunst in de sfeer van weleer’. Een geslaagde expositie waar de bezoekers verrast werden door de sfeervolle indeling van de ruimte en de grote diversiteit in de kunstobjecten.

De eerste IDArtBuzz in het Pomphuis op Strijp-T.

Deze bijzondere locatie gaf een uitzonderlijke sfeer aan de kunstexpositie. De IDArtBuzz heeft als doel, de bezoeker uit te dagen met hedendaagse kunst. Dit maal in het creatieve hart van Eindhoven, Strijp-T. Tijdens deze expositie werd de bezoeker getriggerd om de kunst te beleven en echt te ontdekken. Het voormalig waterzuiveringsbedrijf gesitueerd op Strijp-T, heeft jaren leeg gestaan. Voor de IDArtBuzz werd er nieuw leven in de ruimte geblazen en vormde een onwaarschijnlijk decor voor sculpturen, schilderijen en objecten. Bezoek website KunstID